Saaristo cruising

1-5 hlöä / 595 eur alv. 0% (655 sis. alv.)
6-10 hlöä / 1190 eur alv. 0% (1310 sis. alv.)
Pyydä tarjous isommista ryhmistä.

Saaristocruising on 1,5-3 h retki Suomenlahden kauneimpaan saaristoon. Vauhdikkaasti isoilla avoveneillä kuljetamme teidät läpi luonnonsuojelualueen. Reitin varrella voi nähdä luonnon hiekkarantoja ja isoja siirtolohkareröykkiöitä. Jos olet onnekas, voit bongata kalasääsken ja muita uljaita lintuja. Puolessa välissä retkeä pidämme piknikin idyllisessä saaressa

Saaristoluonnon tuntevat oppaat kertovat Suomenlahden saaristosta. Kesällä saaritossa on paljon luonnonhiekkarantoja, jonne voidaan pysähtyä uimaan tai viettämään aikaa muuten.

Saaristocruising sopii koko avovesikauden ulkoilmaohjelmanumeroksi, joka sopii hyvin kokousten väliin rentouttamaan päivän tiukkaa työohjelmaa.

Haluatko merelle Porvoon tai Loviisan suunnalla?
Jos haluat lähteä esimerkiksi Rönnäsistä tai Porvoon itäpuolella saaristokierrokselle, voidaan retki suunnata Svartholman linnoitukselle Loviisan edustalle. Kierrämme kaunista saaristoa ja käymme tutustumassa vanhaan linnoitussaareen. Keitämme nokipannukahvit siellä ja ihastelemme merimaisemia.

Haluatko meriretkelle Helsingin edustalle?
Voimme hakea teidät vaikka Kauppatorilta tai Kaivopuistosta. Kierrämme Suomenlinnaa ja ihastelemme merellistä Helsinkiä. Valitsemme taukopaikaksi luonnonläheisen taukopaikan, jossa teemme tulet kahvinkeittoa varten. Uniikki saaristo on yllättävän lähellä. Toisaalta myös urbaani Helsinki on kiinnostavaa katseltavaa mereltä käsin. Oletko ajanut veneellä Herttoniemen edestä sisäreittiä Jollakseen asti?

Paketti sisältää (1,5-3 h):
Lämpimät kelluntapuvut,oppaan palvelut. Retki sisältää nokipannukahvit ja retkieväät.

Lähtöpaikat:
Porvoo, Pernaja, Helsinki, Inkoo, Kotka, Loviisa ja Tammisaari

Varusteet:
Varustamme ryhmän saappailla, kelluntahaalareilla ja tarvittaessa pipoilla ja hanskoilla.

Ohjelman sesonki:
15.4.-15.12.

Lähetä yhteystietosi (email tai puh), niin otamme pian yhteyttä!

Lähtöpaikkoja saaristosafarille!


Näytä Fishing Lords Kalastusmatkojen lähtöpaikkoja suuremmalla kartalla