Norrby Kartanohuvila

605 eur sis. alv. 10% / vrk. 
907 eur sis. alv. 10% / vkl.
1815 eur sis. alv. 10% / viikko
Sisältää liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen. Joulu, uusivuosi ja juhannus erityishinnoittelulla.

Norrby Gårdin huvilakartano on hyvin tunnelmallinen, maalaishenkinen ja rauhallinen paikka. Alue on tyypillistä suomalaista vehreää rannikon maalaismaisemaa. Suomalaisuutta parhaimmillaan. Joku on sanonut, että kartanohuvilassa vieraillessa voisi kuvitella olevansa jonkun paikallisen kotona.

Kartanohuvila on vanha rakennus. Sisätilat näyttävät vanhalta, mutta ne on uusittu vanhanajan maun mukaan kodikkaaksi. Huvilassa on kaikki mukavuudet. Makuuhuoneita on neljä ja niissä on 12 vuodetta yhteensä.

Huvilassa on erillinen keittiö 8 hengen ruokapöydällä. Päätytuolien avulla pöydän ääreen mahtuu 10 hlöä. Apupöydän avulla mahtuu syömään enemmänkin. Tiloissa on olohuone ja sohvaryhmä. Huvila on valoista useiden ikkunoiden ansiosta. Näkymää ikkunoista on mm. pellolle. Huvilassa on kuisti pöytäryhmällä - siellä voi esimerkiksi ruokailla.

Tiloista löytyy kaksi vessaa, tyylikäs kylpyhuone kylpyammeella ja sauna (noin 4 hlöä yhtäaikaa).

Huvilalta merelle on noin 500 m ja rantasaunalle noin 700 m. Rantasaunan varaajille henkilökunta järjestää tarvittaessa kuljetuksen. Huvilan pihassa on parkkipaikka ja piha-alueella paljon viihtyisää aluetta. Paikka sopii mainiosti lapsiperheille, sillä vesi ei ole ihan vieressä. Viereisen maatalon pihalla ja lähiympäristössä on paljon mielenkiintoista katsottavaa lapsille.

Muuta: Mökki on varustettu WC- ja talouspapereilla sekä tarvittavilla puhdistus aineilla ja - välineillä. Huvilassa on täysin varusteltu keittiö ja astiasto.

Huvilainfo

Neliöt: 200m2
Vuodepaikat: 12
Makuuhuoneet: 4
Kokous: 8
Lähetä yhteystietosi (email tai puh), niin otamme pian yhteyttä!

 Haluatko lisätietoja alueesta? Lue lisää ja katso kuvia.

Ajo-ohjeet ja etäisyyksiä

- Osoite on Norrbyntie 277, Tammisaari (Raasepori)

- Helsinki noin 1,5 h ja 100 km

- Tammisaaren keskusta 10 km ja 15 min autolla. Tammisaaressa paljon kauppoja, ravintoloita ja muita palveluita.

- Golf-keskus Eke Golf, noin 5 km.