Merikalastus Suomenlahdella

Tyypillinen saaliskala on 2-3 kg hauki. Lämpimät varusteet kuuluvat pakettiin.

1-5 hlöä / 875 eur alv. 0% (963 sis. alv.)
6-10 hlöä / 1750 eur alv. 0% (1926 sis. alv.)
Pyydä tarjous isommista ryhmistä. Ryhmäkoot aina 60 henkilöön asti.

Suomenlahden saaristo on jo elämys sinänsä. Nautit sen monipuolisen miljöön seuraamisesta kalaretken aikana. Oppaamme ovat koulutettuja ja kokeneita niin kalastajia kuin asiakaspalvelijoita. Osalla oppaistamme on takanaan yli 700 ryhmää. Asiakkaamme ovat osaavien kalastusoppaiden käsissä! Koska liikumme päivittäin vesillä, olemme koko ajan ajanhermolla päivän kalastustilanteesta ja osaamme viedä teidät oikeille kalapaikoille sekä näyttää pyytävimmät kalastusniksit.

Valitsemme ajankohtaan sopivimmat kalastustavat. Yleensä se on helppoa heittokalastusta, mutta voimme asiakkaiden toiveiden mukaisesti kokeilla myös uusia trendikkäitä kalastustapoja kuten jigausta tai jerkkausta.

Saaliit vaihtelevat sesonkien mukaan pannukarkeista ahvenista, komeisiin haukiin, herkulliseen kuhaan ja haasteelliseen taimeneen. Kalastus sopii yhtä hyvin naisille kuin miehille; tavallisesti herraseurueessa olevat naiset saavat ne suurimmat kalat!

Paketti sisältää (4-6 h):
Kalastusvälinevuokran, lämpimät kelluntapuvut, kalastusoppaan palvelut. Retki sisältää nokipannukahvit ja runsaat retkieväät.

Lähtöpaikat:
Porvoo, Pernaja, Helsinki, Inkoo, Kotka, Loviisa ja Tammisaari

Varusteet:
Varustamme ryhmän saappailla, kelluntahaalareilla ja tarvittaessa pipoilla ja hanskoilla.

Kalastuksen sesongit:
Hauki: 25.4.-15.12., ahven: 1.6.-15.12., kuha: 1.6.-15.8., taimen: 1.5.-20.6. ja 1.9.-30.11.

Tuliko jotain kysyttävää katso täältä tai soita meille!

Tyypillinen kalastusmatka merelle:
10:00 Oppaat tapaavat asiakkaat lähtösatamassa tai huvilalla. Päivän esittely. Varustautuminen ja turvallisuusasiat ohjelman aikana.
10:30 Kalastus alkaa oppaiden johdolla isoista ja turvallisista urheilukalastukseen suunnitelluista veneistä.
13:00 Picnic-tauko saaressa. Nokipannukahvit avotulen äärellä ja runsaat retkieväät sekä virvoitusjuomia.
14:00 Kalastus jatkuu.
16:00 Paluu lähtösatamaan tai huvilalle. Jos saalista on otettu ylös, ne käsitellään asiakkaalle.

** Ilta voi jatkua saunomisen merkeissä huvilassa. Ruokailu itse pyydetystä kaloista kokin valmistamana on erittäin suosittua.
** Helsingin ja Espoon vesillä. Noutopaikka voi olla lähes mikä vaan satama tai laituri meren äärellä. Helsingissä esimerkiksi Kauppatori on monien mieleen. Tammisaaressa ja Porvoossa suosimme

Merikalastus Fishing Lordsin suosituin kalastusmatka kautta aikain. Yli 10000 vierasta on testannut tämän kalastuspaketin!

Hyvä tietää kalamatkoista

Aikaisempaa kokemusta kalastuksesta ei tarvita.

Lämpimät varusteet kuuluvat kalastuspakettiin. 

Kalastusoppaamme ovat vesillä lähes päivittäin. He ovat ajantasalla, missä kalat liikkuvat.

Kalastusmatkalla asiakkaat on vakuutettu. Oppailla on vuokraveneen kuljettajan pätevyys ja he ovat koulutettuja kalastusoppaita.

Lähetä yhteystietosi (email tai puh), niin otamme pian yhteyttä!
Kaikkien tavoitteena retkellä on iso hauki!Nokipannukahvit ja korvapuusti kruunaa nuotion äärellä nautitun retkilounaan!Käytämme isoja ja turvallisia avoveneitä!Meidän eväillä pärjää raavaskin mies koko päivän.Hauen kalastus kevätkaudella on pahaimmillaan toukokuun lopussa.Merellinen luonto on täynnä kaikkea kaunista.Opas on juuri sytyttänyt nuotion ja kohta on nokipannukahvit porisemassa.Saamme yhtäaikaa vesille yli 50 henkilöä.Yhteen veneeseen mahtuu 5 asiakasta ja kalastusopas kuskiksi.Meritaimenta kalastamme eniten Helsingissä ja Porvoossa.Käytämme laadukkaita heittokalastusvälineitä.Oppaat pitävät noin 25-30 solmun matkanopeutta yllä.Aamupäivä on kalastettu ja nyt olemme porukalla menossa taukosaarelle.Tämä iso ahven otti Minnow Spoon uistimeen Tammisaaressa.Saaristolaisleipä ja kylmäsavulohi maistuu aina .Tämä on niin kutsuttu opaslaukku, joka pitää sisällään salaisia ottivieheitä!Fishing Lords on vuosien varrella ollut tekemässä useita kalastusohjelmia. Tässä kuvataan YLE:n Erätulillä ohjelmaa.

Kalastusmatkojen lähtöpaikkoja merelle


Näytä Fishing Lords Kalastusmatkojen lähtöpaikkoja suuremmalla kartalla

Lähde kalastamaan!

- Kalastusoppaamme ovat aktiivisia kalastajia itsekin. Tietotaitoa on monesta eri kalastuslajista. Voit retkellä syventää kalastustietojasi ja jatkossa saat enemmän kalaa!

- Katso raportteja viimeaikaisista saaliista täältä.

- Kalastusretken rinnalle voimme järjestää myös muuta ohjelmaa. Jos kalastus ei innosta kaikkia, osalle voidaan järjestää esimerkiksi sieniretki tai saaristokierros.

- Opi käsittelemään kalaa oikein. Kalastusopas opettaa esimerkiksi, miten tapahtuu hauen fileointi.