Jättihauen kalastusta

1-5 hlöä / 875 eur alv. 0% (963 sis. alv.)
6-10 hlöä / 1750 eur alv. 0% (1926 sis. alv.)
Pyydä tarjous isommista ryhmistä.

Kalastamme Suomenlahdella 100 km säteellä Helsingistä ja viemme asiakkaat vuodenaikojen mukaan parhaille haukipaikoille. Jättihauenkalastuksessa tavoittelemme suuria yli 5 kiloisia haukia. Yleisin saaliskoko on retkillämme 2-6 kiloa. Suurhauen kalastus keskittyy kevääseen ja syksyyn. Kausi alkaa jo heti jäiden lähdöstä. Syksyllä kalastamme joulukuuhun asti. Leutoina syksyinä olemme olleet vesillä jopa tammikuun alussakin.

Käytämme kalastusretkellä jerkkejä, isoja vaappuja ja heittoperhoja sekä spinner baitteja. Toisinaan huonommalla syönnillä iso hauki voi hyväksyä myös pienemmät lusikkauistimet.

Emme anna saalistakuuta, kerromme kuitenkin, että Fishing Lordsin kalastuspalveluista vastaavat kalastuksen ammattilaiset ja kalabiologit, jotka opastavat asiakkaat Suomen parhaille kalapaikoille. Vapautamme vahingoittumattomat kalat, jotta saalista riittäisi myös tuleville retkille. Ei ole väliä, kalastatko ensimäistä kertaa tai viidettä vuotta. Antoisan kalastuspäivän jälkeen jokainen tietää kalastuksesta ja kaloista enemmän. Ja mikä tärkeintä, alat saamaan paremmin saalista myös jatkossa.

Paketti sisältää (4-6 h):
Kalastusvälinevuokran, lämpimät kelluntapuvut, kalastusoppaan palvelut. Retki sisältää nokipannukahvit ja runsaat retkieväät.

Lähtöpaikat:
Porvoo, Pernaja, Helsinki, Inkoo, Kotka, Loviisa ja Tammisaari

Varusteet:
Varustamme ryhmän saappailla, kelluntahaalareilla ja tarvittaessa pipoilla ja hanskoilla.

Kalastuksen sesongit:
Suurhauki: 15.4.-15.6. ja 15.9.-15.12.

Tuliko jotain kysyttävää katso täältä tai soita meille!

Hyvä tietää kalamatkoista

Aikaisempaa kokemusta kalastuksesta ei tarvita.

Lämpimät varusteet kuuluvat kalastuspakettiin. 

Kalastusoppaamme ovat vesillä lähes päivittäin. He ovat ajantasalla, missä kalat liikkuvat.

Kalastusmatkalla asiakkaat on vakuutettu. Oppailla on vuokraveneen kuljettajan pätevyys ja he ovat koulutettuja kalastusoppaita.

Lähetä yhteystietosi (email tai puh), niin otamme pian yhteyttä!

Kalastusmatkojen lähtöpaikkoja merelle


Näytä Fishing Lords Kalastusmatkojen lähtöpaikkoja suuremmalla kartalla

Lähde kalastamaan!

- Kalastusoppaamme ovat aktiivisia kalastajia itsekin. Tietotaitoa on monesta eri kalastuslajista. Voit retkellä syventää kalastustietojasi ja jatkossa saat enemmän kalaa!

- Katso raportteja viimeaikaisista saaliista täältä.

- Kalastusretken rinnalle voimme järjestää myös muuta ohjelmaa. Jos kalastus ei innosta kaikkia, osalle voidaan järjestää esimerkiksi sieniretki tai saaristokierros.

- Opi käsittelemään kalaa oikein. Kalastusopas opettaa esimerkiksi, miten tapahtuu hauen fileointi.